Laatste berichten

 • De Sint komt op 3 december 2016

  Bijna is het zover De Sint komt naar Hoogboom. Jullie worden allemaal uitgenodigd om deel te nemen van het sinterklaasgebeuren op 3 december 2016. De stoet start om 12u15 en eindigt om 15u30 aan de sporthal te Hoogboom. In elke straat zal de Sint even een halt nemen om de Hoogbomenaars te verwelkomen.

 • Vogelopvangcentrum verzorgt zwarte ree

  Medewerkers van het Vogelopvangcentrum Brasschaat-Kapellen hebben afgelopen zaterdag een gewonde, volledig zwarte, ree opgehaald. Zwarte reeën zijn heel uitzonderlijk.

 • Schapen drijven in Hoogboom

  De club organiseert vier keer per jaar wedstrijden schapen drijven. De activiteit wordt vooral bedreven in de Kempen, aan de kust en in de Ardennen. Dit weekend zal de club voor het eerst neerstrijken in onze regio. “We vonden de eigenaars van privédomein Oude Gracht bereid om hun domein ter beschikking te stellen”, zegt Kristel Baetens.

 • Terrein lijmfabriek wordt woonwijk.

  Bewoners parkeren op eigen terrein of collectieve parkings. De woningen en appartementen worden omgeven door een grote binnentuin. De verkaveling ligt in de woonkern van Kapellen op twee kilometer van het centrum. De helft van het terrein krijgt een openbare functie. Fietsers, voetgangers en spelende kinderen hebben er voorrang op de auto. .

 • Country & westerndag bij Meander

  Zaterdag 19 september is Hoogboom opgeschrikt door het country & westerngebeuren op Meander.

  Verschillende verenigingen namen hier aan deel.  Zo zorgde El Paso uit wuustwezel voor een vuurgevechtshow wat duidelijk te horen was.

Pagina's