Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /home/customer/www/wijkhoogboom.be/public_html/includes/menu.inc).

Terrein lijmfabriek wordt woonwijk.

Bewoners parkeren op eigen terrein of collectieve parkings. De woningen en appartementen worden omgeven door een grote binnentuin. De verkaveling ligt in de woonkern van Kapellen op twee kilometer van het centrum. De helft van het terrein krijgt een openbare functie. Fietsers, voetgangers en spelende kinderen hebben er voorrang op de auto. .

De symbolische eerstesteenlegging gebeurde door burgemeester Dirk Van Mechelen (Open Vld). "De site was bij veel mensen al lang een doorn in het oog. Het werd, terecht, beschouwd als een kankerplek in de gemeente. Een oplossing was dan ook nodig. Dit is een geslaagd voorbeeld".

De oplevering is gepland voor september 2017. Zondag tussen 14 en 17 uur kunnen geïnteresseerden er een kijkje komen nemen. Met een 3D-bril kan je een virtuele wandeling maken in de woningen en appartementen en in de buurt.

27/09/2015